Over Bloemhof Staphorst

Grondverzetbedrijf Bloemhof Staphorst BV geeft snel antwoord op uw vraag en gaat doelgericht te werk. Veelzijdigheid kenmerkt het bedrijf. Veelzijdig in het uitvoeren van (deel)projecten in de infra- en bouwsector. Naast de verhuur van een breed scala aan bemand grondverzetmateriaal realiseren wij wegfunderingen, riolerings- en grondwerkprojecten in onderaanneming t.b.v. de civiele techniek en bouwsector. Projecten kunt u volledig door ons laten verzorgen, dit kunnen wij in eigen beheer uitvoeren. Dit werkt prettig voor u en voor ons. Als verlengde van hoofdaannemers spreken wij dezelfde taal en door de korte lijnen is direct en juist handelen een gewoonte.

Moderne technieken
Continu zijn we op zoek naar slimmere oplossingen en investeren we in ontwikkeling. Zo gebruiken we de meest geavanceerde technieken en software zoals GPS, Total Station, Autocad en Business Center. Deze worden toegepast tijdens de uitvoering van ons werk,bijvoorbeeld bij het uitzetten van werken, controle op maatvoering, het inmeten van digitaal en bestaand werk en bij oplevering van revisietekeningen. Revisietekeningen ontvangt u digitaal inclusief een rapportage met de verwerkte hoeveelheden. Diverse machines in ons machinepark kunnen worden uitgerust met GPS-ontvangers voor het draaien op GPS-signaal of een prisma voor het draaien op Total Station. De 3D-modellen die nodig zijn voor machinebesturing kunnen wij in eigen beheer vervaardigen en zo nodig tijdens het werk aanpassen.

Vakkundig
Toegewijde medewerkers met vakkennis, dat is de kracht Bloemhof Staphorst. Door jarenlange dienstverbanden, ruime ervaring en continue scholing zijn onze medewerkers breed onderlegd. Wij snappen welke factoren een belangrijke rol spelen bij het efficiënt en nauwkeurig uitvoeren van uw project.

Missie
Samenwerken aan infraprojecten. Service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Visie
Investeren in ontwikkeling. Zowel bij mensen als middelen ligt de focus op ontwikkeling met als doel efficiëntie. We willen bewust omgaan met sociale, ecologische en financiële aspecten.
Door onze jarenlange ervaring, focus op ontwikkeling en het meedenken in de wensen van u als klant, wordt uw opdracht door ons efficiënt en goed uitgevoerd.